30 Seconds toernooi Alba’s

Datum: 1 juli 2019

Tijd: 19:30 - 22:30

Locatie: Westhavenkade 1, Vlaardingen

1 juli is het zover, het eerste 30 Seconds toernooi in Vlaardingen bij Grand cafe Alba’s! Aan dit toernooi kunnen 32 teams meedoen, bestaande uit 2 of 3 personen. Deelname bedraagt 5 euro per persoon. Het toernooi wordt georganiseerd en gepresenteerd door Teyt Entertainment.

Het populaire bordspel 30 Seconds draait om het raden van namen en woorden. Op een speelkaart staan begrippen, bijvoorbeeld bekende personen of steden. Eén van de teamleden omschrijft binnen 30 seconden zoveel mogelijke namen of woorden, zonder een deel van de oplossing te noemen, te vertalen of een rijmwoord te gebruiken.

De winnaar van het toernooi ontvangt een mooie prijs. Ook voor de overige teams zijn er prijzen te verdienen. Maar bovenal draait het om spelplezier. De avond wordt gepresenteerd en begeleid door Tjerk van der Ende en Yke Takens van Teyt Entertainment, die zoals gebruikelijk een geheel eigen draai aan de avond geven.

Aanmelden kan via teyt.entertainment@outlook.com onder melding van teamnaam en aantal deelnemers. Ook voor vragen over het toernooi kunnen belangstellende hier terecht.